Login

Millenaers Koerier

De Millenaers Koerier is een boekwerkje vol echte Millenaarsverhalen; belangrijke mededelingen en interessante artikelen van en door familieleden. Het is telkens weer een bijzonderheid dit blad met de post te ontvangen. Met de prachtige voorkant, waar ons familiewapen in schitterende kleuren staat afgedrukt, nodigt dit blad direct uit om te gaan lezen. Dit gezellige familieblad wordt verstuurd naar alle Millenaars in binnen- en buitenland, die donateur zijn van onze familiestichting.

In ons archief vindt u een overzicht van de Millenaar Koeriers die in de afgelopen tijd zijn uitgegeven. Na ongeveer twee jaar worden de Millenaer Koeriers aan het Archieftoegevoegd; zolang vindt u hieronder de inhoudsopgave. Wilt u ook lid worden en de koerier ontvangen, wordt dan lid van onze stichting. Het kost maar 15 € per jaar (bij een abonnement met machtiging; anders € 17,50) en u steunt daarmee tevens alle activiteiten die georganiseerd worden (onderzoek, reünies, website, koeriers, het familieboek enz.). Meld u dan aan d.m.v. een E-mailtje bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt bij het secretariaat alle oude koeriers nog opvragen en laten opsturen tegen een kleine vergoeding.

Waarom Millenaer in de kop van ons familiekroniek niet als Millenaar geschreven? Dit was de eerste schrijfwijze van onze naam. Dat is ook terug te vinden in onze stamboom. Daarom wordt deze schrijfwijze nog gehanteerd voor de koerier. Zo geven we aan dat we een rijke historie hebben. Immers zijn er maar weinig families die zo ver terug in de tijd gaan met hun stamboom.

De inhoud van de Millenaers Koeriers zoals die in de loop der jaren zijn uitgegeven vindt u terug onder de kop Archief in het menu links van u. De drie meest recente koeriers staan daar nog niet. Van de laatste twee vindt u altijd een korte samenvatting onder de kop Koerier in hetzelfde menu en dan in volgorde van uitgifte.