Login

Op 20 december 2017 is de kerstkoerier 2017 verzonden aan alle bij ons bekende familieleden. Heeft u de koerier niet ontvangen en wilt u deze alnog krijgen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de ontvangst krijgt u hem dan alsnog in de bus. In ieder geval veel leesplezier. We hebben weer leuke interviews met familieleden opgenomen; een fantastische jeugdpagina en bijvoorbeeld de nieuwe rubriek 'Wist u dat.....'. U leest er alles over in onze prachtige familiekoerier. Dus kijk vol verwachting uit naar onze familiekroniek.

INMIDDELS STAAN ALLE KOERIERS VANAF NUMMER 1 TOT EN MET 59 DIGITAAL OP ONZE WEBSITE WWW.MILLENAAR.ORG. JE KUNT ZE VINDEN ONDER ARCHIEF >> KOERIER. DAAR KUNT U KIEZEN IN WELKE VOLGORDE U ZE WIL ZIEN: OP NAAM, DATUM ED. OP 'NAAM' BEGINT HET MET KOERIER 1. KIES JE VERVOLGENS VOOR 'AFLOPEND' DAN NUMMER 59. DE KLEURENFOTO'S STAAN ONDER FOTOALBUM >> FOTO'S UIT ALLE KOERIERS. VEEL LEESPLEZIER.


Op donderdag 14 mei 2015, kreeg uw familiestichting de beschikking over een filmpje van de familiereünie 1995. Uit het privé-archief van Bert Hermans. Hij is de schoonzoon van Dirk Jan Millenaar. Dirk Jan was de oprichter van de Stichting familie Millenaar. Hij was tevens voorzitter tot deze reünie. U ziet op het filmpje ook de overdracht van het voorzitterschap naar Dirk Millenaar uit Leidschendam. We wilden u deze leuke herinnering niet onhouden: kijk op onze website onder de reünie van 1995. U komt via de link bij het YouTube filmpje van Bert. Veel kijkplezier.

Namens het bestuur, Pieter Millenaar te Rijswijk.

 


 

Millenaarexcursie.

In de zomerkoerier 2017 werd er uitgebreid verslag gedaan van de succesvol verlopen Millenaarexcursie door het Land van Heusden en Altena, de streek waar de oorspronkelijke Millenaars vandaan komen. Deze excursie vond plaats op 13 mei 2017. Tijdens deze excursie gingen er veel stemmen op om z’n soort excursie nogmaals te organiseren. Heeft u de artikelen in
deze zomerkoerier gelezen en bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan een opnieuw te organiseren Millenaarexcursie, laat het ons dan weten (telefoonnummer 06 29073625 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Een uitgebreide foto impressie van deze oergezellige Millenaarexcursie kunt u vanaf januari 2018 vinden op onze website
www.millenaar.org
(kies via het hoofdmenu voor Fotoalbums).