Login
U bevindt zich op de website van de familie Millenaar. Wij heten u van harte welkom. Op deze site las u alle wetenswaardigheden van en over de Millenaars; inclusief de complete stamboom zoals deze bij ons, Stichting familie Millenaar, bekend is.
 
Helaas hebben we de website op of rond 25 mei op 'under contruction' moeten zetten in verband met de nieuwe Europese privacywetgeving. Daar zullen we in de koerier later uitgebreid op terug komen. Helaas kan door deze nieuwe wetgeving de huidige vorm geen doorgang vinden. Daar wij het gedachtengoed van onze oprichter Dirk Jan Millenaar in ere willen houden en dat met de nieuwe wetgeving onmogelijk is geworden zijn wij gedwongen de site grotendeels op zwart te zetten. We beraden ons nog dit jaar of we een doorstart kunnen maken en hoe die er dan uit zou kunnen zien. 
 
Waarom deze stap? Alle informatie die wij op onze website en op social media publiceren en die kunnen verwijzen naar een natuurlijk, nog in leven zijnd, persoon mag uitsluitend gepubliceerd worden met aantoonbare toestemming van de betrokkene. Die toestemming hebben we niet en is ook niet te organiseren. Uw bestuur ziet daar geen mogelijkheden toe. Als die er wel waren moet een hele administratieve organisatie worden opgezet om dat te beheren. Ook dat is nagenoeg onmogelijk voor de bestuursleden.
Voor een meer uitgebreidere uitleg verwijs ik u naar 'het laatste nieuws' op onze site en alle info op internet over deze nieuwe wetgeving.
 
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen? u kunt altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We blijven ook op Twitter en Facebook beperkt bereikbaar. Twitter: @millenaarinfo. Voor Facebook kunt u ons vinden via @millenaarfoundation. Altijd als eerste direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.